Webiz – едно специално място

Webiz - едно специално място

webiz-website

    Webiz е екип от млади, високо образовани, мотивирани и усмихнати хора.  Сплотен екип от фрийленсъри, които работят заедно и поотделно, в рамките на тази агенция.  Аз имам честта да работя с тях от половин година насам и мога да заявя, че корекността, честността и приятелското отношение са на максимално високо ниво. 

      Имахме досега няколко съвместни проекта. За единия разказах съвсем наскоро  – Червеният апартамент. Работата по него беше изпълнена с много нови знания за мен, с приятни работни часове и прекрасен краен резултат. Неговият сайт можете да посетите тук – https://redflatsofia.com 

       Друг проект , по който работихме и продължаваме да работим, когато има  допълнения и нужди – това е сайта https://diverse-bg.eu/ Доста обемист и сериозен сайт. Тук определено дръпнах напред, както със нови знания, така и с това да развия умения да разпределям правилно времето си, да систематизирам работата си.  През цялото време съм имала учител и партньор от Webiz до себе си.

     Сайтът Siteguy  – това беше може би най-трудния проект, който досега съм правила. Труден не от към техническите параметри и изпълнението на визията, а от факта че сайтът е на Иврит, който се изписва и чете от дясно-наляво. Тотално наопаки спрямо нашите навици и привички. Естествено имаше и езиковата бариера, защото аз не владея Иврит.  Освен това е програмите, с които изработваме сайтовете трябваше да бъдат настроени да преминат в режим Отдясно-наляво, а това допълнително затрудни иначе лесната работа.  Общо взето беше доооооста голямо предизвикателство за мен и Алек, признавам.

   Тези проекти се случиха благодарение на Агенция Webiz , и най-вече благодарение на момчето, което е начело на нея. Александър Петров – млад и отговорен човек, повярвал в мен и имащ търпение да продължава да ме учи. И като управител на тази агенция, той има най-трудната задача – да бъде по средата между клиента и фрийленсъра, работещ по проекта. Тоест той е между чука и наковалнята един вид. Но той се справя завидно добре и успява да балансира винаги. Не всеки го умее.  Това е нещо наистина възхитително.  С тях работя спокойно, без стрес  и със всеки следващ проект нивото на трудност се повишава, което ме радва.  

Благодаря от сърце на агенция Webiz за съвместната работа. Бъдете здрави и много ползотворни и успешни!