Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове

Червеният Апартамент в София

Искате ли да се потопите в миналото?

Ако Ви е интересно как са живели хората през 80-те години на миналия век, през времето на Комунистическа България, то тогава обезателно трябва да посетите Червеният Апартамент  в София. Това е специално място – пълно с исторически вещи и атрибути от времето на Комунистическата епоха.  Ако сте млади и не сте били родени, ще имате възможност да узнаете какви вещи са притежавали хората, какви електроуреди, игри, дрехи, битови инструменти и всякакви “страромодни” вещи.

Ето например едно “старо” колело.  Децата днес не са виждали такова. А пък аз си признавам – имах същото, само че със ниския модел седалка, с фар отпред и динамо :))  Много от вещите в Червения Апартамент будят спомени и носталгия по “нашето” време – когато ние – родените  70-те и 80-те години сме били невръстни хлапета. Повечето от нас имаха едни и същи вещи, просто защото в магазините “Детмаг” имаше само един-два вида колела например!  :)) “Млад конструктор” – също.  

Сайтът на Червеният Апартамент

Този проект попадна при мен абсолютно случайно и той беше началото на едно сътрудничество между мен и едно много отговорно, находчиво и точно момче.  Той заложи на мен, гласува ми доверие, което аз оценявам много високо и се старая да държа високо летвата, която сме си поставили.  Всички следващи проекти, по които сме работили и работим и в момента, са с много висок приоритет за мен. Смятам, че по този начин донякъде успявам да му върна жеста и да изразя искрената си благодарност към него.  Алек, благодаря ти! 

Посетете сайта, резервирайте си посещение в Червения Апартамент и се потопете в миналото 🙂