Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове

Stiva Digital - едно ново начало

дигитална-агенция-stiva-digital

Дойде време за крачка напред. Една доста голяма стъпка, която се случва 3 години след като започнах да уча и да работя в дигиталната сфера.

За този период от време аз срещнах много и различни хора. Както клиенти с най-разнообразни проекти, така и много колеги.  С някои работих по проекти, с други- не се получи. Но има един човек, с който не съм спирала да работя, да уча от него и да попивам неговите знания и опит. Натрупах много опит благодарение на трудностите и сложните проекти, които заедно с него изработихме. Той е моят учител, водач, колега и партньор в работата. С него сложихме началото на добре обмислена и структурирана  Дигитална агенция – Stiva Digital.

Това е дигитална агенция, в която вложихме много време, мисъл и труд. И ще работим! Ще работим по всевъзможни проекти и ще се развиваме. Ще развиваме и проектите на клиентите.

Началото винаги е трудно, но ние знаем какво правим и вярваме, че ни очакват много доволни клиенти и успешно развити онлайн бизнеси. 

Изработката на сайта на дигиталната агенция е отново наше дело. Функционален, красив и изчистен дизайн. С радост го добавям към портфолиото ми. 

В страницата Портфолио на дигитална агенция Stiva digital има поместени мои и общи проекти, които не са показани тук. Занапред можете там да следите моето професионално развитие.  Fifoza  се трансформира 🙂