Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове

Оферта за изграждане на сайт

Обсъждане на детайлите по изграждане на проекта и изготвяне на оферта.

Изграждането на сайт става след предварително изяснени параметри. След като се свържете с мен, аз ще обмисля всички детайли, описани в задането, за да мога да изготвя индивидуална оферта за Вас. Ще преценя в каква степен желаното от Вас подлежи на изграждане и изпълнение. Ще обсъдя с Вас въпросите, които ще възникнат. И след като всичко е уточнено, ще Ви изпратя описание на моята работа – срок и цена. При одобрение и от двете страни на заданието и срока – Аз пристъпвам към изграждане. През цялото време ние с Вас ще държим връзка и целия процес ще бъде жив и динамичен. Работя до постигане на перфектен краен резултат! За това давам гаранция. Както и за сроковете на изпълнение – там съм безкомпромисна. Изграденото от мен подлежи на 3 месечно наблюдение, което гарантира Вашето спокойствие относно съдържанието и функционалността.

Изработка на сайт

Изграждането на сайт става след предварително изяснени параметри. След като се свържете с мен, аз ще обмисля всички детайли, описани в задането, за да мога да изготвя индивидуална оферта за Вас. Ще преценя в каква степен желаното от Вас подлежи на изграждане и изпълнение. Ще обсъдя с Вас въпросите, които ще възникнат. И след като всичко е уточнено, ще Ви изпратя описание на моята работа – срок и цена. При одобрение и от двете страни на заданието и срока – Аз пристъпвам към изграждане. През цялото време ние с Вас ще държим връзка и целия процес ще бъде жив и динамичен. Работя до постигане на перфектен краен резултат! За това давам гаранция. Както и за сроковете на изпълнение – там съм безкомпромисна. Изграденото от мен подлежи на 6 месечно наблюдение, което гарантира Вашето спокойствие относно съдържанието и функционалността.

След завършване на проекта

След всеки завършен проект, аз оставам винаги на разположение на всички мои клиенти. Считам, че дълготрайното сътрудничество и комуникация са добър начин да постигане на максимален ефект. Всички направени от мен сайтове са като мои “деца” – тяхното развитие е от значение за мен. И тъй като срокът за развитие е именно около 6 месеца след създаването и пускането на продукта, затова аз обещавам в рамките на този срок да бъда до Вас. А след това – при нужда – винаги съм на разположение. Може да разчитате на мен!

image-two-people-take-decisions

Абонамент за поддръжка

  Всеки сайт има нужда от поддръжка.

След като Вашият сайт бъде създаден, той ще има нужда от периодични проверки на цялостната система. Ако това се прави от програмиста, който е изградил сайта – то тогава той ще познава сайта Ви като дланта си. И много бързо ще се ориентира в новостите или проблемите. Аз поемам ангажименти, както за направени от мен сайтове, така и на “чужди”. Тази поддръжка се състои в тестване на сайта за техническите показатели, ако е настъпил някакъв проблем – отстраняването му, актуализиране на плъгини, ако има вградени, обновяване и оптимизиране на съдържанието. 

Също така ако имате нужда от качване на ново съдържание, сащо може да разчитате на мен. Проверките на сайта Ви могат да бъдат Периодични и Спорадични. Ако желаете – можем да се разберем за седмични, месечни или по-редки проверки. Или да ме търсите само при изникване на ново съдържание – тоест при нужда от Ваша страна. Но при всяко положение, ако възникне непредвиден и внезапен проблем, то Вие винаги можете да ме потърсите, независимо от срокове, които сме избрали. Аз ще проверя възможно най-бързо. Съпорта от моя страна е Ваше спокойствие.

Съхраняване на информацията

Бекъп - резервни копия на Вашите сайтове

Вашият сайт представлява една голяма папка с файлове. Цялата информация за него се съдържа там, където е “качен” Вашия сайт – в хостинг компанията. Въвела съм своя практика, сайтовете направени от мен, да си имат бекъп при мен. Това е още едно резервно копие, което при нужда може да бъде използвано. Всичко се случва. Може по невнимание дори Вие сами за изтриете сайта и той да изчезне. Затова е хубаво да имаме резервен вариант за такива ситуации. Хостинг компаниите също поддържат архивирани копия, но ако нещо стане, трябва да занимаваме други хора с нашите проблеми. Затова периодично или след промяна на съдържанието, аз правя ново резервно копие и то стои и при мен.

Ако аз не мога да Ви свърша работа?

При положение, че Вашето задание надхвърля моите познания и възможности / към момента/ – тогава нещата не свършват тук. Аз държа на коректността – във всичките ѝ аспекти. Затова в такива случаи винаги намирам мои колеги, които да поемат проекта Ви и в крайна сметка всички да останат доволни. Няма незавършени проекти! Това е моят принцип.