Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове

Red Nature Website Template

Идеята на този сайт-темплейт е да бъде създадена поредица от дизайни за сайтове вдъхновени от естествената природна красота.

 На мнение съм, че няма нищо по-красиво и по-хармонично от това създадено от майката Природа. Тя “знае” как да комбинира цветовете и формите до съвършенство.  Тя е истински магьосник и аз обожавам нейните творения.

Затова реших да създам поредица от модални темплейти за сайтове в унисон с Природата.

Първия сайт от тази поредица се нарича Червена природа. Акцентната фотография, от която взех три основни цвята е тази. 

Red Nature picture design

Трите основни цвята са използвани за фон, икони и цвят на шрифтовете. Темплейта притежава основни елементи за един уеб-сайт – различни видове колони с различно предназначение. Попълнен е частично, колкото да може да изглежда като реално функциониращ и работещ сайт.

Всъщност той наистина съществува. Има си свое място в обширния интернет.

Неговият адрес е  https://rednature.fifoza.com/

Red-nature--website-full-temlpate

Предстоящите темплейти ще бъдат базирани на тези фотографии. Смятам, че подбора на цветовете е фантастичен.

[FinalTilesGallery id='2']

Параметри на сайта

При желание от страна на клиента, темата може да бъде преработена и обогатена / съкратена/ съобразно нуждите, за които ще се използва.

Изработката на такъв един темплейт е удоволствие за мен и възможност да обогатявам знанията си. Той може да бъде веднага използван, преработван, и пуснат в експлоатация. Всеки елемент търпи редакции и промени. Функционалностите се допълват според нуждите на конкретния проект, но основата е положена. 

Всъщност аз вече съм използвала темплейта – за създаването на Web 2.0  сайт, свързан с настоящия. Идеята беше да вниква в концепцията на този вид сайтове. разучих, научих се и вече мога да прибавя и това умение към списъка. Аз продължавам да уча. Категорично.

Очаквайте скоро и другите темплейти от серията Природни дизайни за уеб сайтове.