Абонамент за поддръжка

Всеки сайт има нужда от поддръжка.

    След като Вашия сайт бъде създаден, той ще има нужда от периодични проверки на цялостната система. Ако това се прави от програмиста, който е изградил сайта – то тогава той ще познава сайта Ви като дланта си. И много бързо ще се ориентира в новостите или проблемите. Аз поемам ангажименти, както за направени от мен сайтове, така и за “чужди”. Тази поддръжка се състои в тестване на сайта за техническите показатели, ако е настъпил някакъв проблем – отстраняването му, актуализиране на плъгини, ако има вградени, обновяване и оптимизиране на съдържанието. 

   Също така ако имате нужда от качване на ново съдържание, също може да разчитате на мен. Проверките на сайта Ви могат да бъдат Периодични и Спорадични. Ако желаете – можем да се разберем за седмични, месечни или по-редки проверки. Или да ме търсите само при изникване на ново съдържание – тоест при нужда от Ваша страна. Но при всяко положение, ако възникне непредвиден и внезапен проблем, то Вие винаги можете да ме потърсите, независимо от срокове, които сме избрали. Аз ще проверя възможно най-бързо. Съпорта от моя страна е Ваше спокойствие.

 

Всеки нов сайт има осигурена 3 месечна първоначална поддръжка

Моя отговорност и задача е да наблюдавам и следя сайтовете, които създавам. Затова след пускането на един чисто нов сайт – аз съм неотлъчно до него първите 3 месеца.  Ако възникнат някакви дребни неизправности, ако има нужда от допълнителни малки корекции или нещо друго. 3 месеца са достатъчно добър срок, за да бъде всичко наред.