Абонамент за поддръжка

Всеки нов сайт има осигурена 3 месечна първоначална поддръжка

    След като Вашия сайт бъде създаден, той ще има нужда от периодични проверки на цялостната система. Ако това се прави от програмиста, който е изградил сайта – то тогава той ще познава сайта Ви като дланта си. И много бързо ще се ориентира в новостите или проблемите. Аз поемам ангажименти, както за направени от мен сайтове, така и за “чужди”. Тази поддръжка се състои в тестване на сайта за техническите показатели, ако е настъпил някакъв проблем – отстраняването му, актуализиране на плъгини, ако има вградени, обновяване и оптимизиране на съдържанието. 

   Също така ако имате нужда от качване на ново съдържание, също може да разчитате на мен. Проверките на сайта Ви могат да бъдат Периодични и Спорадични. Ако желаете – можем да се разберем за седмични, месечни или по-редки проверки. Или да ме търсите само при изникване на ново съдържание – тоест при нужда от Ваша страна. Но при всяко положение, ако възникне непредвиден и внезапен проблем, то Вие винаги можете да ме потърсите, независимо от срокове, които сме избрали. Аз ще проверя възможно най-бързо. Съпорта от моя страна е Ваше спокойствие.

Моя отговорност и задача е да наблюдавам и следя сайтовете, които създавам. Затова след пускането на един чисто нов сайт – аз съм неотлъчно до него първите 3 месеца.  Ако възникнат някакви дребни неизправности, ако има нужда от допълнителни малки корекции или нещо друго. 3 месеца са достатъчно добър срок, за да бъде всичко наред.