Време е да приберем “Скрина” в скрина!

skrin-old-website-screenshot
skrin-old-website-screenshot

Една промяна, която е неизбежна.

Този сайт е моя “рожба”. Неговата страница е описана в страницата със Завършени проекти. Но тук ще добавя нещо към историята.

Този проект започна на шега. Аз бях току що започнала да се занимавам със създаването на сайтове. Търсех проект и се лутах, признавам си. Тогава попаднах в една група за фрийленс и спонтанно ми хрумна идеята да предложа начинаещите си услуги на някой безвъзмездно, с уговорката, че той ще се довери на мен и ще е наясно, че не съм все още професионалист. Това ми донесе над 80 лични съобщения от всевъзможни хора. Имах предложения за сайтове от цялата палитра. За фризьорски салони, за авто-части, за товарни превози, за каузи, дори за “Баба под наем”, и едно специално. Карфицата в купата сено! Сайт за куклен театър и театрална школа. 🙂 Имам дъщеря в първи клас, която обожава Куклен театър и кукли-марионетки. Този проект просто легна на сърцето ми.

skrin-old-website-screenshot

Даниана Коева

Една миловидна дама, с детско лице, беше избрана за проекта. Сайтът щеше да е нейният! И до ден днешен с Даниана си поддържам връзка и се радвам на нейното приятелство. Но да се върнем на проекта. Защото той донесе и други приятелства!

skrin-old-website-screenshot

Екипът!

Екипът за този сайт се случи спонтанно. Без да съм познавала никой от тези хора и те мен – започнахме работа. Това са Надя Рогова, Мартин Николов, Тихомир Тодоров, Георги Петров и Стоян Зашев. Проекта беше начален за повечето от нас. Истината е, че не успяхме в тази конфигурация. С някои от хората пътеките малко ни се разделиха. Но поне опитахме истинска работа в екип. Надявам се да е била поне малко от полза за всеки от нас.

След като екипът не успя да направи сайта, аз и Тихомир Тодоров, и двамата фронт-енд девелопъри, направихме сайта.

skrin-old-website-screenshot

Сайтът остана под моя отговорност. За поддръжка и промени. В този си вид стоя до съвсем скоро. 

Но дойде ред на промяна. Днес, поглеждайки назад – казвам “Справили сме се”, за тогава. Но истината е, че one-page сайт не е идеалния вариант за този прекрасен Театър Скрин и Театрално-Танцова школа Чекмедже. Те заслужават повече!! 

Затова дойде време стария "Скрин" да има нов сайт.

скрин

В момента ако посетите https://www.skrintheatre.com/

ще се насладите на напълно новия дизайн и функционалности на сайта.  Освен това Даниана вече е обучена да качва сама статии в Блога на сайта и заедно двете вървим напред. Също както и театър Скрин и ТТС Чекмедже!

След като свалих файловете от Цпанела на сайта и ги архивирах, за да променя съдържанието и да кача новата визия, този архивиран файл е прибран и няма да бъде изтрит. Носталгия може би… Или пък един научен урок.

Даниана, Надя, Марто, Тихомир, Георги и Стоян, след време ще се обърнем назад и ще осъзнаем колко сме напред сега!  Радвам се, че се запознахме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *