Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове

MH Nordic Entreprise ApS - Редизайн на съществуващ сайт

Работата по този сайт беше наистина вълнуващо преживяване. Работих съвместно с екипа на Webiz и представители на клиента. Заданието беше да се преработи стар съществуващ сайт и да се допълни и обогати с актуална информация.

Имаше 3 основни трудности. Първата беше, че сайтът е само и единствено на Датски език, което затрудни доста работата. Несвойствен език, който силно се разграничава от познаните и използвани от мен езици. С помощта на екипа съумяхме да се справим.

Втората трудност беше, че изработката на сайта трябваше да се случи с готова закупена тема от клиента, към която вградено вървеше Page builder, с който не бях работила досега- WP Bakery. Този билдър сериозно се разминава в свойствата си спрямо Elementor, с който по принцип аз работя.

Третата трудност беше наистина траги-комична.  След като ни дадоха темата, по която ще работим и след 2 седмици работа по нея, проектът стигна до положение, че започнаха да се появяват разминавания в дизайна спрямо очакванията на клиента. И след проверка се оказа, че темата с която сме започнали, е разновидност на желаната.  Оказа се, че сме работили върху невярна тема. :))  Просто имената са сходни и колегите бяха объркали темите, когато са ни я давали. Това доведе до смешки и малко ядосване в екипа, което е нормално. Посмяхме се и започнахме от начало – от нулата.

Финалния резултат е един изчистен, подреден и красив сайт на компанията MH Nordic Entreprise ApS. Можете да посетите сайта и да го разгледате на адрес: