Сайт за писане на документи и реферати

book-destudio-cover-cup-coffee-with-books

Сайтът са написване на реферати е с особена ценност за мен.

Той беше създаден като първата моя поръчка – “Сайт за написване и създаване на документи, реферати, есета и др. на немски език и английски език”. Този проект изработих абсолютно сама – от първата до последната точка. Цветка Михайлова се свърза с мен чрез сайта ми. Не се познавахме преди това. Тя изложи желанията си и аз работих съобразно тях. Постарах се максимално да достигна до нейните виждания за сайта. През цялото време поддържахме връзка и обсъждахме детайлите. Работния процес мина гладко и крайния резултат е удовлетворяващ и за двете страни.

d-e-studio
D-E-STUDIO

Ако се нуждаете от написването на реферат, есе или друг вид документ на немски или английски език, можете спокойно да се свържете с г-жа Цветка Михайлова като посетите сайта й.


https://d-e-studio.com/

“Ползвах услугите на госпожа Ива Миланова за изработка на мой сайт. Доверих й се без да съм имала някакви предварителни контакти или препоръки за нея. Сега, след като моят сайт е вече готов, се радвам, че съм попаднала точно на такъв човек. Тя реагира бързо на моята заявка, прояви индивидуален подход и разбиране към проекта. За всяка моя идея имаше различни варианти за решение. Никога не направи нещо сама преди да го обсъди с мен. Помогна ми и с професионални съвети извън конкретната поръчка. Беше действена, точна и добронамерена. По убеждение мога да препоръчам нейната работа на всеки!”

https://d-e-studio.com/ Цветка Михайлова, Пловдив