Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове

Creativni.com

Дълго чаканата платформа за Българските творци на ръчна изработка

Как се случи създаването на Креативни

http://Креативни- Домът на българските творци на ръчна изработка.  –  Този проект е нещо наистина много специално. Това не е просто сайт, за клиент. Това е лично мой проект, базиран на желанието ми да се развие платформа в България за творци на най-различни творби – ръчна изработка. Част от моите хобита- Квилинг и Плетене, се преплетоха в замисъла на тази платформа.

  Самият проект се забави във времето поради доста обстоятелства. Дизайнът беше направен от моята приятелка Надя Рогова- графичен дизайнер. А изпълнението на техническата част се падаше на мен и на нашия общ приятел Мартин Николов. Работата мина през няколко етапа и стигна до някакво ниво, но бе далеч от финала. Дойде момент, в който Мартин се оказа извънредно зает за дълъг период от време и проекта беше замразен. Стоя доста време “на трупчета”.

  През цялото това време аз продължавах да обмислям самото “случване” на платформата- какви да бъдат правилата, какви ще бъдат творците в нея, как ще избегна нередности откъм плагиатство и нежелани творби, писани като “ръчно творчество” – все неща извън самата разработка на сайта.

  Изминалото време ми помогна обогатявайки знанията ми всестранно – както за самата концепция на платформата, така и за нейното популяризиране в последствие. Мисля, че вече съм готова да започна този проект. И силно се надявам всички български творци да се почувстват “У дома”, когато дойдат в  Дома на българските Хендмейд творци.  Завърших сайта и той вече Ви очаква.