BGhrefs

Bghrefs logo

Ако Вие и Вашия бизнес се нуждаете от  SEO и Маркетинг – компанията BGhrefs е надежден Ваш партньор. Работят със строго изградени правила и постигат завидни резултати. Аз като фрийленсър работя с различни компании като тази по различни проекти и имам наблюдение и поглед върху работната среда и постигнатите резултати.  В този екип са включени високо квалифицирани и опитни маркетолози и стратези.

Ако Вашият бизнес-сайт се нужда от повече трафик, който от своя страна означава повече реални клиенти, то Вие обезателно имате нужда от СЕО стратегия, изготвена от професионалисти.

Bghrefs statistics
Bghrefs statistics
Bghrefs statistics
Bghrefs logo

Графиките представят нагледно възхода в трафика на три различни сайта, поръчали СЕО и маркетинг стратегия. 

От съществено значение е да се направи първоначален одит на състоянието на съществуващия сайт. Да се проведе проучване в сферата на работа на бизнеса, да се проучи нишата и след това да се изработи адекватна и перспективна стратегия. След това е важно тя да бъде изпълнена и накрая заложените редултати да бъдат постигнати.

Услугите им са на пазара повече от  5 години и имат зад гърба си над 700 клиента и 60 комплексно обслужени бизнеса. Непрекъснато обновяват стратегиите и знанията си, за да бъдат актуални и способни да предлагат възможно най-новите инструменти и тактически методи при изработването и реализирането на стратегията, така че в крайна сметка клиента да има добра възвръщаемост на инвестицията (ROI) .

Аз съм убедена в качествата и възможностите на екипа на BGhrefs, затова смело препоръчвам техните услуги.

От мен – сайтовете, от тях – трафика с много посетители и доволни клиенти.