Вашите сайтове са моя грижа

Изработка на сайтове

свържете се с мен
Fifoza – изработка на сайтове Fifoza – изработка на сайтове
Birthday-cake-celebrating-1-year-Learning

Измина една вълнуваща година!

Чак не ми се вярва. Струва ми се като един миг.

      Точно преди една година – за първи път се докоснах до HTML и CSS. На 20.05.2018г започнах курс за Wеb Fundamentals. Два месеца изпълнени с лекции, домашни, контролни, кодове, грешки и първи стъпки в уеб разработването. Един тотално нов свят за мен.   Този курс беше моето кръстовище. След него се записах и за още, и за още. След това продължих с проекти – така се учи най-добре. Започваш да “чупиш” и да оправяш и се научаваш. В главата ми вече е пълно с термини и кодове.

      Зад гърба си оставям за тази една година – започнати и завършени проекти.  Нито един провален и нито един, който да ми е донесъл негативни емоции. Дори напротив – тази една година беше изпълнена с много нови познанства, някои се превърнаха в приятелства.

   А плановете за следващата – те са още по-големи и отговорни.  В момента съм в процес на разработване на няколко проекта, единият от които е с голям мащаб и трудност. За него ще посветя специална статия. Както и ще изкажа голяма благодарност на двама човека – специални за мен. Надя Рогова и Мартин Николов. Няма да издавам всичко. Само ще загатна – Creativni.com – предстои нещо много интересно. :))

Creativni.com-logo-Hands-and-Flower